Bedrijfsomschrijving

 

Bedrijven vindt u wel op Bedrijvenenwinkels.nl
 
 
Vindbaarheid en zichtbaarheid op het juiste moment voor ieder bedrijf!
Bedrijven hebben allen hetzelfde belang, namelijk dat het grote publiek makkelijk en doelgericht moet kunnen zoeken, maar aan de andere kant moet ieder bedrijf zich uniek kunnen profileren teneinde de juiste klanten te trekken. Het grote publiek, zowel zakelijk als particulier, gebruikt doorgaans 1 of enkele ingangen om te zoeken. Voorwaarde om tot zaken te komen is dat een klant een bedrijf moet vinden. Wist u dat inmiddels meer dan 75% van de mensen zich eerst via het internet oriënteert voordat zij contact met een bedrijf opnemen of tot aankoop overgaan? Dit betekent dat een goede profilering maar juist ook goede vindbaarheid resultaat oplevert. Het is voor vele bedrijven, organisaties en beroepsbeoefenaren dan ook erg belangrijk om op het internet zichtbaar, maar vooral ook goed vindbaar te zijn. Aan dat laatste schort het meestal; veel bedrijven, organisaties en beroepsbeoefenaren hebben wel een website maar slechts de bekenden kijken erop. Bovendien zijn er ook velen zonder website maar die uiteraard wel via internet uitstekend vindbaar moeten kunnen zijn. Het koppelen van vraag aan aanbod is precies wat Bedrijvenenwinkels.nl doet.
 
Bedrijvenenwinkels.nl is een gespecialiseerde bedrijvengids
Aanbieders en afnemers worden geholpen op basis van informatie over producten en/of diensten om met elkaar in contact te komen. Door haar zoekfuncties gebruiken steeds meer mensen Bedrijvenenwinkels.nl om een bedrijf zo dicht als mogelijk in de buurt te vinden. Abonnee worden bij Bedrijvenenwinkels.nl is een zeer effectieve methode om uw producten en diensten op exact de goede momenten onder de aandacht te brengen. Voor de prijs hoeft u het niet te laten.
Voor slechts een klein bedrag per jaar wordt u al abonnee van Bedrijvenenwinkels.nl met alle bijbehorende voordelen. Voor de meeste ondernemers betekent 1 enkele klant via Bedrijvenenwinkels.nl al dat het lidmaatschap er ruimschoots uit is gehaald.
 
Extreem veel ruimte voor informatie
Als abonnee bij Bedrijvenenwinkels.nl krijgt u zeer veel ruimte om informatie te geven over uw bedrijf. Behalve de adres- en telefoongegevens heeft u de mogelijkheid om uw website, email, openingstijden en andere contactgegevens te vermelden en alle gegevens kunnen naar eigen wens geplaatst worden in 5 subrubrieken.  Maar de vermelding is ook nog eens met een logo, en brochure. Tevens is er een handig contactformulier en een routemap en een eventuele plaatsing in de google map naar eigen keuze.


Beheer in eigen hand
Bij Bedrijvenenwinkels.nl  krijgt u toegang tot uw eigen administratiemodule. Hiermee kunt al uw bedrijfsgegevens zelfstandig 24/7 actueel houden. Wijzigingen worden direct doorgevoerd. Dus geen wachttijden.

Superieur rendement
Graag gaan wij de vergelijking met andere advertentiemethoden en zoekmachines aan. Voor slechts 40 euro (eerste jaar gratis) per jaar bent u optimaal vindbaar en zichtbaar op de momenten dat er een concrete zoekvraag naar uw producten en diensten is. In de meeste gevallen betekent 1 klant reeds dat de moeite en de kosten eruit zijn, terwijl in 1 jaar verwacht mag worden dat u reeds vele malen via Bedrijvenenwinkels.nl serieus bent benaderd.

Normaals de voordelen van Bedrijvenenwinkels.nl voor u op een rij:


• Meer bezoek op uw website en daardoor meer omzet.
• Uw bedrijf uitgebreid vermelden voor de laagste prijs in Nederland.
• Een handige contactformulier.
• Uw gegevens 24/7 aanpassen via de zeer gebruiksvriendelijke inlogpagina.
• Vermelding in de google map en een routeplanner.
• Gevonden worden op naam, plaats, rubriek en de omschrijving.
• Een vermelding is met logo, banner en een brochure.
• Door uw vermelding verhoogt u de Google en Alexa ranking van uw website.

Prijzen overzicht

  • gratis!
  • € 40,00

Inloggen

Hier klikken